Neobvyklý teplý pšeničný salát s čerstvou zeleninou.
Složení
Pšenice 200 g
červená cibule 1 ks
olivový olej 5 lžic. l.
balzamikový ocet 3 lžíce. l.
zelená cibule 4 stonky
paprika 1 kus
1 mrkev
sůl podle chuti
černý pepř podle chuti
Způsob přípravy
Do malého hrnce nalijte 750 ml vody. Osolte ji a přiveďte k varu. Přidejte pšenici a vařte do měkka, asi 45–60 minut.
Doba vaření 1 hodina Počet osob 2 osoby Úroveň obtížnosti Easy Cuisine International
Když je pšenice téměř hotová, na středním plameni podusíme cibuli na 2 lžících oleje, dokud nebude průhledná. Odstraňte z ohně, přidejte zbývající olej a ocet.
Mezitím si nakrájejte zelenou cibulku, mrkev a papriku na malé kostičky. Dejte do velké mísy, přidejte dušenou cibuli a pšenici. Přidejte sůl a pepř, promíchejte. Podávejte teplé.
Přečtěte si také:
Mast na křečové žíly krém cena
Které jsou dobré proti plísním nehtů s jódem
Nejlepší masti na vnější hemoroidy u žen, recenze lékařů
Jak určit vnitřní nebo vnější hemoroidy u mužů
Artróza kolenního kloubu ICD kód 10 cena
Cvičení pro chondrózu nohou
Jaké jsou možnosti léčby vnějších hemoroidů
Sakroiliitida porod doc
Hubnutí kurkuma výsledky dv
Lipidové dietní menu pro ženy pro
Co pít na vypadávání vlasů po koroně
Sdílený stůl 15 dietní menu 21 dní
Účinné prostředky pro tablety plísně nehtů na nohou
Bolí ledviny, bolest při močení
Co dělat, jak se zbavit hemoroidů cena
Recenze příčin poranění kotníku
Příčiny vypadávání vlasů u žen v zimě
Je vaskulitida léčitelná sezóna 8
Foto jak zhubnout a zpevnit tělo
Lék na hemoroidy pro muže recenze analogy