Lékárník Hussein Abde pojmenoval produkt, který způsobuje rakovinu. Jeho slova noviny Express.
Doktor řekl, že konzumace nasolených ryb vyvolává rakovinu žaludku nebo tlustého střeva. „Tyto plody moře jsou oblíbené v zemích jihovýchodní Asie, kde se často používají jako přísada do jiných jídel nebo rýže. Stejně jako párky v rohlíku, zpracované maso a salám je klasifikován jako karcinogen kategorie 1,“ řekl specialista.
Vysvětlil, že solení pro konzervování ryb vede k tvorbě vedlejších produktů, které zvyšují pravděpodobnost vzniku rakoviny. Abde doporučil nadměrně nepoužívat solená, nakládaná a uzená jídla, protože jsou spojena se zvýšeným rizikem rakoviny.
Dříve byl hlavní preventivní specialista Uralského federálního okruhu, doktor lékařských věd implicitním příznakem rakoviny krve. Podle Tokareva se vysoká hladina ESR (rychlost sedimentace erytrocytů) může stát markerem přítomnosti rakoviny v nepřítomnosti akutních respiračních virových infekcí, infekcí a dalších zánětlivých procesů.
Přečtěte si také:
Venotonika na hemoroidy dávkovací režim
Gymnastika pro rozvoj kolenního kloubu po zranění
Kloubní pysky, ve kterých klouby nohou
Cystitida a hemoroidy zároveň u žen cena
Kolik dní trvá, než se protéza kyčelního kloubu zakoření
Je lilek na křečové žíly možný nebo ne přes internet
Keto dietní proteinová granola tyčinka
Maggi dieta kolik můžete zhubnout youtube
Je možné odstranit žilky na nohou cena
Jak se zbavit plísně nehtů s peroxidem vodíku recenze
Bolest při léčbě šourku
Dýňová semínka pro muže s prostatitidou 37
Pro růst vlasů koupit kyselinu nikotinovou v lékárně
Lék na kožní plísně tablety
Pokud vás bolí koleno po infekci
Týden vodní diety 2016
Hemoroidy sedí na tvrdých popř
Hemostatické čípky na hemoroidy názvy účinné pro hojení vředů
Guasha pro techniku samomasáže obličeje
Jak léčit Achillovu burzitidu hlezenního kloubu stupeň 4