Krasnodar. 24. května – Nový Kubáň. Aby bylo maso z medúz oblíbené nejen mezi Asiaty, rozhodli se z nich dánští vědci vyrobit křupavé chipsy. Pokrm se ukázal jako nízkokalorický a velmi zdravý. Medúzy jsou totiž bohaté na vitamín B12, hořčík, fosfor, železo a selen. Chytání medúz navíc na rozdíl od jiných mořských živočichů nezpůsobuje významné škody na ekosystému díky jejich aktivnímu rozmnožování.
Proměnit maso medúzy na chipsy je dnes možné jen díky etanolu. Dánští vědci však hodlají snížit náklady na tento proces a učinit jej komerčně životaschopnějším, protože po takovém produktu bude jistě poptávka.
Přečtěte si také:
Seznam filmů, co dělat a nedělat keto dietu
Revmatismus nervového systému co to je
Jaký je nejlepší způsob léčby hemoroidů doma recenze
Žíly se skrývají na rukou co dělat mast
Esence na plíseň nehtů recenze srovnávací fórum
Komplexní léčba plísně nehtů YouTube pro
Recenze čípků na prostatitidu od odborných lékařů
Jak používat phlebodia 600 na křečové žíly foto
Což je lepší ambiart nebo arthra na klouby alezan
Tvarohová dieta 5 kg týdně rp5
Onychogryfóza nehtů, co to je a jak ji léčit, pokud
Ženě vypadávají vlasy, léčba šumivými vitamíny
Bolest močového měchýře způsobuje 35,5
Psychosomatika artrózy kolenní chrupavky
Poranění rotátorové manžety, léčba 1. stupně
Prognóza artrózy 2. stupně hlezenního kloubu
Uchycení kloubního pouzdra tassimo
Nejlepší hodnocení obličeje výplň rozpočtu
Domácí léčba chronické prostatitidy lidovými léky
Fibromyalgická masáž pro