Kavárny rychlého občerstvení každoročně navštíví miliardy lidí po celém světě. Jídlo v těchto podnicích je levné a chutné a na objednávku nemusíte čekat déle než 10 minut. Ale jako v každém zařízení veřejného stravování, i taková zařízení mají před zraky návštěvníků skryta řadu tajemství. Přečtěte si o nich více v článku Rambler.
Videokamery
Velké řetězce restaurací rychlého občerstvení pečlivě sledují své zaměstnance a zejména proces přípravy jídla. V kuchyni jsou videokamery, takže pokud se někdo rozhodne jídlo zkazit, s největší pravděpodobností bude okamžitě propuštěn.
Jídlo a čaj
Na uvaření 19 litrů sladkého čaje se do něj přidají přibližně dva kilogramy cukru. A hamburgery jsou návštěvníkům doručeny, pokud byly připraveny alespoň před 15 minutami. Pokud uplynulo více času, vyrobí se nové a nepoužitelné se předají pracovníkům nebo se vyhodí.
Neféroví klienti
Když je kavárna přeplněná, někteří zákazníci se snaží dostat svou objednávku dvakrát a kontaktují různé zaměstnance. Ve shonu nemají pracovníci čas se s klientem zabývat, takže mu s největší pravděpodobností dají druhou porci.