Nejbezpečnějším způsobem, jak snížit alergenicitu potravin, je jejich vaření. Maso a ryby by se tedy měly vařit třikrát a poté by měl být vývar scezen. Zástupkyně hlavní nutriční specialistky na volné noze Alla Pogozheva o tom hovořila v rozhovoru.
Podle ní, pokud jídlo vaříte tímto způsobem, odstraní se z něj všechny kontaminanty, přísady a další látky.
Mikrobioložka Světlana Čubatová se připojila k názoru své kolegyně a dodala, že lidé sami vyvolávají zhoršení alergických reakcí: nevětrají prostory, narušují výměnu vzduchu, nedodržují denní režim a jen zřídka chodit venku.
Fotka: z otevřených zdrojů
Přečtěte si také:
Plešatost novinky cena
Kýla bederní páteře který lékař toto léčí
Klouby nohou bolí po pití alkoholu tabulky
Čípky proti hemeroidům jak se jmenují
Recenze krému proti stárnutí kůry pro
Tromboflebitida jablečný ocet od 70
Jak léčit pokročilé hemoroidy pokud
Brazilská obnova vlasů želatinou
Jak zacházet s houbami let cena
Recept na kapsle s rybím olejem na klouby
Kapky na plísně nohou s jódem 131
Může alopecie zmizet sama
Hubnutí recept kefír kakao co
Jedlá soda a jablečný ocet na plísně nehtů na nohou
Léčba onycholýzy na nohou jódem
Jaké léky užívat na plísně kůže a nehtů pokud
Otok kotníku MRI foto
Krev v moči po operaci adenomu prostaty lidové léky
Mast na plíseň kůže nohou cena kde je cena
Podvrtnutí MKN 10 u dospělého kolena