K přípravě pokrmu budeme potřebovat:
lžíci dijonské hořčice; dvě polévkové lžíce citronové šťávy; kilogram filé z lososa; 0,5 šálku majonézy; 0,5 mozzarelly; 1 cibule; pár stroužků česneku a trochu parmazánu.
Způsob přípravy: Plech přikryjeme alobalem, potřeme trochou rostlinného oleje, položíme na něj filet z lososa, osolíme a opepříme.
Cibuli nakrájejte na kolečka a rybu zakryjte. Smíchejte majonézu a hořčici s citronovou šťávou a nasekaným česnekem.
Na cibuli je nutné nalít připravenou omáčku. Vše je pak nutné posypat strouhaným parmazánem a mozzarellou.
Trouba musí být předehřátá na 200 stupňů, ryby tam pečeme 20 minut, dokud se neobjeví zlatavá kůrka.
Po uvaření můžete posypat čerstvými bylinkami.
Pokrm je hotový. Dobrou chuť!
Přečtěte si také:
Cvičení pro prostatitidu recenze od lidí
Obezita s výškou 168 dev
Druhy nehtů houby cenové analogy
Léky na hemoroidy v chronologii Turecka
Jaká antibiotika byste měli užívat na hemoroidy alkohol
Foto neoprenová kolenní ortéza
Zelenina na dnu povolená službou YouTube
Nejlepší prostředek proti vypadávání vlasů recenze cena
Dieta správná výživa přes den
Tónovací krém na nohy faberlic venotonic
Co si cpou do čela na vrásky cena
Tendinitida šlachy 1. prstu ICD 10
Maska proti vráskám 35 na obličej doma po 35
Hubenější muži filmové hvězdy
Kapky na plíseň nehtů, levné a účinné tablety
Jaké vitamíny na křečové žíly kde koupit
Jaké léky užívat na plíseň nehtů za tři dny
Léčba artrózy u mládeže v Bělorusku
Echografická synovitida kolenního kloubu foto
Sport na křečové žíly co je možné